Cautare

1661 de rezultate pentru "accidente rutiere 03012010 in bihor" (3.31 secunde)
Desi conferinta extraordinara la nivel de judet nu a avut inca loc, pesedistii sustin ca in filiala judeteana vor fi schimbari majore si ca unele nume mai putin cunoscute pe plan judetean vor fi scoase in fata.
PNL a anuntat, in urma sedintei Delegatiei Permanente, o parte dintre candidatii pentru alegerile parlamentare din toamna. Din Bihor au fost validate candidaturile a opt dintre cei 13 parlamentari cat urmeaza a fi alesi in judet. Celelalte candidaturi urmeaza a fi stabilite in perioada imediat urmatoare.
Printr-un artificiu statutar, fostul lider a gasit o noua modalitate de a reveni in fruntea organizatiei judetene. ... Scos in afara vietii politice a PSD Bihor, fostul presedinte Mihai Bar a gasit solutia optima de a reintra in carti.
In cadrul unei intalniri de ieri de la Bucuresti, liderii nationali ai PSD le-au comunicat pesedistilor bihoreni ca "o conferinta judeteana, cum isi dorea Mihai Bar, poate avea loc doar dupa ce lucrurile in filiala vor fi puse la punct".
Dupa ce, in urma cu cateva zile, reprezentantii PDL Bihor sustineau ca, in mod ilegal, contracandidatii lor din PNL si cei din UDMR s-au impartit colegiile, creandu-si prin acest lucru un avantaj, mai nou, acestia au ajuns la concluzia ca alegerile uninominale vor fi o loterie.
Ambele programe au aparut in preajma alegerilor, diferenta fiind aceea ca Guvernul Tariceanu isi va face campanie electorala pe banii UE. ... In UE, de distribuire acestor alimente s-au ocupat organizatiile de caritate sprijinite de stat. In Romania, acest program este insa exploatat electoral.
Conducerea Prefecturii Bihor si reprezentantii grupului tehnic de lucru constituit pe langa Comisia Tehnica a Consiliului Judetean Bihor au participat la videoconferinta Ministerului Internelor si Reformei Administrative, organizata de secretarul de stat in relatiile cu prefecturile, Victor-Paul Dobre.
Formarea unei majoritati PDL-PSD nu pare prea indepartata, in conditiile in care social-democratii au anuntat deja ca nu se vor crampona de numirea lui Mircea Geoana la carma Guvernului. UDMR a anuntat ca nu se leaga la cap cu alianta liberalilor daca acest lucru i-ar trimite in opozitie.
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu.
Deputatul PDL Stefan Seremi pleaca din partid Dupa ce a renuntat la functia de presedinte al PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi a anuntat ca va pleca din aceasta formatiune.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au raportat, in fiecare luna, nereguli si amenzi la producatorii din panificatie, in special neinregistrari in contabilitate, adica nefiscalizarea intregii productii.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au verificat, luna trecuta, 515 agenti economici, dintre care au sanctionat 412. Totalul sumelor constatate ca venituri la bugetul de stat au fost in valoare de 719.000 de lei noi (circa 7,2 miliarde de lei vechi).
La invitatia reprezentantilor UDMR Bihor, ieri, a vizitat orasul nostru Jakab Istvan, secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice Bihor, cel care se ocupa direct cu integrarea in UE din partea ministerului, in special cu programul stabilit pentru perioada 2007 - 2013.
Comisarii Garzii Financiare Bihor, membrii Sindicatului National al Finantelor Publice, au intrat in greva generala pe termen nelimitat, incepand de ieri de la ora 8:00. Revendicarile sindicalistilor sunt protectia comisarilor GF in activitatea specifica desfasurata de prevenire si combatere a evaziunii fiscale;
Din sapte agenti economici verificati in Bihor, sase au fost amendati. Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor au efectuat un control tematic cu caracter pre- ventiv, care a urmarit respectarea prevederilor legale din do- meniul protectiei consumatorilor la spalatoriile si curatatoriile chimice si ecologice.
Cu alte cuvinte, Primaria nu poate limita, pana la ora 23:00, difuzarea muzicii in aceste cluburi sau restaurante.
Conducerea Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor au organizat, ieri, o conferinta de presa in care sefii directiilor si ai doua administratii financiare teritoriale au prezentat realizarile pe anul 2006, care au adus la bugetul consolidat al statului venituri mai mari cu circa 30% decat veniturile realizate in 2005.
Norme europene pentru saloanele de frumusete Intrucat exista o preocupare din ce in ce mai mare a statelor-membre UE si chiar a Parlamentului European pentru serviciile de cosmetica, coafura, masaj, tatuaj, din cauza riscurilor, mai mari sau mai mici, pe care le genereaza aceasta categorie de activitati, Federatia Patronilor Bihor a organiza, ieri, o masa rotunda cu firmele de profil din Oradea.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor reaminteste contribuabililor persoane fizice ca pentru facilitarea completarii si depunerii formularelor de "Declaratie speciala privind veniturile realizate" - cod 200, pentru anul 2006, se aplica si, in acest an, la scara nationala, sistemul de trimitere/primire, prin posta a acestor declaratii, catre sau de la contribuabil.
Firmele mijlocii vor fi administrate, incepand de luni, de o noua structura, care a fost infiintata in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
google-analytics.com